جزییات خبر

به مناسبت چهلمین روز شهادت شهید سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی و شهدای سانحه هوایی، مراسم یادبودی با حضور ریاست دانشگاه، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمعی از کارکنان دانشگاه در مسجدالنبی(ص) برگزار شد.

فرستنده :
اسماعيل زاده

تاریخ ثبت :
1398/11/28

تعداد بازدید :
خبر

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری به وعده مقام معظم رهبری در مورد شکست نقشه‌های دشمن اشاره کرد و گفت: دشمنان برای حذف این نظام برنامه‌ریزی کرده و با راه‌های مختلف به دنبال رسیدن به اهداف شوم خودشان بودند که با حضور مردم در راهپیمایی بیست و دوم بهمن نقشه‌هایشان شکست خورد و نتوانستند به اهداف خود دست یابند.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه افزود: بخش‌هایی از آیات قرآن را می‌توان در زندگی شهید سلیمانی مشاهده کرد آنجا که خداوند فرموده‌اند کسانی که در میدان جهاد حضور دارند، در محضر من دارای فضیلت و برتری هستند و هدایت تکمیلی خداوند شامل جهادگران و بندگان مخلص و با تقوا است.

وی با نقل خاطراتی از حضرت آیت‌ا… شیرازی نماینده مقام معظم رهبری در نیروی قدس سپاه در خصوص شهید سلیمانی گفت: یکی از مهمترین صفات این شهید این بود که تکبر، غرور و منیت در کارهای او جای نداشت و همیشه به دنبال خودسازی بودند.

حجت‌الاسلام و‌المسلین طاهری با اشاره به فراز‌هایی از وصیت‌نامه شهید سلیمانی گفت: در وصیت‌نامه ایشان عباراتی بود که نشان از مطالعه دقیق ایشان داشت و محبوبیت در زمان حیات و شهادت وی از جایگاه والای ایشان در بین مردم حکایت داشته و دارد.

وی از علاقه شهید سلیمانی به مقام معظم رهبری گفت و افزود: نکته کلیدی در وصیت ‌نامه ایشان پشتیبانی از ولایت فقیه است و در این وصیت‌نامه به مردم تاکید کرده‌اند که ولایت فقیه را فراموش نکنند.

خبر