جزییات خبر

تور دانشگاه گردی دانش آموزان توسط انجمن علمی کارآفرینی برگزار شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی

1402/11/23

تعداد بازدید :
خبر

تور بازدید دانش آموزان  از دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی  به همت انجمن علمی کارآفرینی  با همکاری معاونت فرهنگی واجتماعی  انجام شد.   تور دانشگاه گردی در تاریخ دوشنبه 23 بهمن 1402 ماه  با حضور 60 نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه 12 فروردین از قسمت های مختلف دانشگاه انجام گرفت. در آغاز برنامه دکتر رحیمی نژاد مدیر فرهنگی و اجتماعی ضمن خیر مقدم به دانش آموزان به معرفی دانشگاه به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه تخصصی کشاورزی ایران و نخستین مرکز آموزش عالی در شمال ایران پرداخته و همچنین استفاده بهینه از فرصت های آموزشی  را جهت ساخت آینده الزامی دانسته و همچنین بر پرورش بعد معنوی در کنار آموزش و علم آموزی تاکید داشتند. در ادامه دانشجویان ضمن  بازدید از بوستان طبیعت با توضیحات دکتر محمد رحیم فروزه عضو هیات علمی گروه مرتع وآبخیزداری در خصوص توسعه پایدار، گیاهان دارویی، خواص آنها و نوع کشت و پرورش گیاهان  که بصورت آموزش تئوری و همچنان با ارائه نمونه های گیاهان و کاربرد آنها  در موقعیت های مختلف، از پتانسیل های استان و دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی در حوزه منابع طبیعی و کشاورزی آشنا شدند. همچنین بازدید از مجتمع نوآوری با همراهی دکتر قلی پور در خصوص کارآفرینی، زیارت مزار شهید گمنام و در انتها بازدید از مجموعه ورزشی آفتاب وتمرین تیراندازی دانشگاه پایان یافت .گفتنی است: این تور با هدف آشنایی دانش‌آموزان با محیط آموزشی، پژوهشی و سایر بخش‌های مختلف دانشگاه برگزار شد.

خبر