جزییات خبر

باحضور رئیس ستاد انتخابات استان گلستان؛ ساعت فرهنگی با موضوع نقش جامعه نخبگانی در انتخابات پرشور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

معاونت فرهنگی واجتماعی

1402/12/02

تعداد بازدید :
خبر

ساعت فرهنگی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با موضوع «نقش جامعه نخبگانی در انتخابات پرشور» با حضور دکتر مهاجر، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان، سه‌شنبه، یکم اسفندماه در سالن شهید چمران دانشگاه برگزار شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان در این نشست ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، یکی از راه‌های حل مشکلات کشور را حضور حداکثری و پرشور مردم در انتخابات عنوان و تصریح کرد: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری توجه به جهاد تبیین  یکی از راهکارهای مشارکت پرشور در انتخابات و مقابله با جنگ نرم دشمن است.

دکتر مهاجر با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: دشمن اکنون به دنبال ناامید‌‌سازی مردم در جامعه است و جامعه نخبگانی می‌توانند با تبیین پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف علمی، پزشکی، نظامی و ... در جهت امیدآفرینی در جامعه ایفای نقش نمایند.

رئیس ستاد انتخاباتی استان گلستان تأکید کرد: مردم نباید ملاک انتخاب کاندید مورد نظر خود را قومیت و مذهب قرار دهند بلکه اصلح بودن، توانایی و تقوی وی باید مورد توجه باشد.

وی سپس به ارائه گزارشی از روند شکل‌گیری خانواده انتخابات در استان پرداخت و گفت: در استان گلستان تاکنون ۳۰۶ کاندید برای ۷ کرسی از ۲۱ حوزه فرعی و اصلی به رقابت خواهند پرداخت و در این راستا تعداد ۱۵۱۵ شعبه اخذ رأی در استان در نظر گرفته شده است.

دکتر مهاجر اظهار کرد: در انتخابات آتی برای نخستین بار، هیأت بررسی تبلیغات به ریاست استاندار با هدف ایجاد عدالت تبلیغاتی تشکیل شده تا نامزدهای انتخابات بتوانند از اموال دولتی در صورت تصویب در هیأت مذکور بهره‌مند شوند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در این نشست، یکی از ارکان مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بحث مردمی بودن آن بیان کرد و گفت: مصداق مردمی بودن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بحث انتخابات است که مردم با رای خود قانون‌گذاران کشور را انتخاب می‌کنند.

دکتر شتایی، انتخابات را شاخصه مهم مردم سالاری دینی دانست و افزود: انتخابات سرچشمه اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و یک جشن ملی است و همه آحاد جامعه به ویژه دانشگاهیان و نخبگان وظیفه دارند در راستای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نقش‌آفرینی ویژه‌ای داشته باشند.

گفتنی است: دانشگاهیان دانشگاه در پایان به بیان سوالات، ابهامات و نقطه نظرات خود پیرامون مبحث انتخابات در کشور پرداختند که توسط دکتر مهاجر، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و رئیس ستاد انتخابات استان گلستان به آنان پاسخ داده شد.

خبر