جزییات خبر

مناظره و پرسش و پاسخ انتخاباتی با حضور تعدادی از نامزدهای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شهرستان‌های گرگان و آق‌قلا برگزار شد.

معاونت فرهنگی واجتماعی

1402/12/09

تعداد بازدید :
خبر

در راستای زمینه‌سازی برای شورآفرینی، مشارکت حداکثری و کمک به انتخاب اصلح در بین جامعه دانشگاهی و آحاد مختلف مردم، برنامه مناظره و پرسش و پاسخ بین چهار نفر از نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان گرگان و آق‌قلا، هشتم اسفندماه، در سالن خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به برگزاری برنامه‌های متعدد تبیینی در خصوص انتخابات در این دانشگاه گفت: در برگزاری انتخابات مختلف در انقلاب اسلامی ایران طی این چهار دهه همواره تلاش شده تا با تقویت گفتمان مردم‌سالارانه دینی، نقش مردم را در صحنه سیاسی کشور حفظ و با برگزاری چنین برنامه‌هایی به بالا رفتن مشارکت مردم در انتخابات کمک کنیم.

دکتر سپهری افزود: در این برنامه‌ها نامزد‌هایی که برای حضور در دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کرده بودند، در سالن خلیج فارس دانشگاه حاضر و به سئوالات مطرح شده از سوی کارشناسان و دانشجویان پاسخ داده و حاضرین در این مراسم نیز به صورت کتبی و شفاهی، سوالات مورد نظر خود را از نامزد‌های انتخابات پرسیده و به بحث و گفتگو پرداختند.

وی بهترین مشوق برای حضور مردم در پای صندوق رأی را آگاهی مردم از اهمیت مشارکت در انتخابات دانست و تاکید کرد: از دانشگاهیان انتظار می‌رود در مدت باقیمانده نسبت به تبیین دستاورد‌های نظام به دانشجویان و همچنین آحاد مختلف مردم، زمینه حضور پرشور مردم در این انتخابات را فراهم کرده و انتخاب اصلح را مدنظر قرار دهند.

خبر