جزییات خبرانجمن (انجمن علمي صنايع غذايي)

تریبون مجازی با عنوان "انتخاب شما کدام است؟محصولات لبنی صنعتی یا لبنی سنتی"

تریبون مجازی با عنوان "انتخاب شما کدام است؟محصولات لبنی صنعتی یا لبنی سنتی" توسط انجمن علمی صنایع غذایی  بصورت زنده لایو در اینستارام شورای هماهنگی انجمن های علمی برگزار گردید.

این برنامه  روز چهارم اردیبهشت به مدت دوساعت  باحضور  آقایان دکتر مرتضی خمیری (عضو هیئت علمی دانشکده صنایع غذایی)، دکتر فرهاد گراوند (سرپرست تحقیق و توسعه انستیتو تیگسک ایرلند)، مهندس روشن ضمیر (مدیر کنترل کیفیت کارخانه سن ایچ)  مهندس مسعود قربانی (دانشجوی مقطع  دکتری دانشگاه گرگان و سرپرست تولید کارخانه شهر لبنیات مشهد 1394-1398) برگزار گردید. در این گفتگو مقایسه بین محصولات لبنی و صنعتی صورت گرفت و هر یک از افراد شرکت کننده به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون محصولات مذکور و استفاده از آنها پرداختند و به سوالات دانشجویان شرکت کننده پاسخ داده شد.

07 اردیبهشت 1399 - 21:34