جزییات خبرانجمن (انجمن علمي صنايع غذايي)



آنچه راجع به محصولات پروبیوتیک لازم است بدانیم!

گفتگوی علمی " آنچه راجع به محصولات پروبیوتیک لازم است بدانیم! " توسط انجمن علمی مهندسی صنایع غذایی، در این برنامه از آقای دکتر مرتضی خمیری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و عضو هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک ایران و سرکار خانم دکتر مریم تاج آبادی دانشیار گروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی، رییس انجمن پروبیوتیک ایران مدیر عامل شرکت تک ژن و بنیان گذار و رییس هیات مدیره شتاب دهنده لاکتو ویژن دعوت به عمل آمد. دراین گفتگو بعد از ذکر مقدمه‌ای در خصوص  اهمیت میکروارگانیسم ها و تاثیر آنها بر سلامت جسمی و روحی انسان،به لزوم وجود انواع پروبیوتیک ها در زندگی امروزی با توجه به تغییر سبک زندگی انسان ها و انواع محصولاتی که می‌توان از آنها به عنوان بستر تامین این میکروارگانیسم ها استفاده کرد  تاکید شد و به بحث‌های تخصصی مربوط به موضوع پرداخته و به سوالات کاربران نیز پاسخ داده شد.


دریافت فایل ضمیمه


فرستنده :
دبیر انجمن

تاریخ ثبت :
23 اردیبهشت 1399 - 13:49