جزییات خبرتشکل (بسيج دانشجويي حضرت بقيه الاعظم)

آئین رونمایی از گنجینه اطلاعات شهدای دانشجو برگزار شد.

مراسم رونمایی از گنجینه اطلاعات شهدای دانشجو بمناسبت چهلمین سالروز دفاع مقدس صبح امروز دوشنبه 1399/7/7 با حضور وزیر علوم تحقیقات و فنآوری،  معاون فرهنگی و اجتماعی ، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور و جمعی از مسئولان کشوری و به صورت برخط  و با حضور روسای دانشگاههای کشور برگزار شد. مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم در این باره گفت: در این پرتال اطلاعات شهدای دانشجو، از جمله زندگی‌نامه، وصیت‌نامه، خاطرات، آثار، عکس، صوت، فیلم و اطلاعات جامعی مرتبط با شهدای دانشجویی به صورت استانی و منطقه‌ای ارائه شده‌ است. و اطلاعات جامع ۴۰۰۰ دانشجوی شهید ثبت شده است. در ادامه این مراسم دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن اذعان به اینکه اگر امروز امنیت و اقتدار در جمهوری اسلامی داریم مدیون شهدا و جانبازان و خانواده‌های آنان هستیم گفتند: گنجینه اطلاعات شهدای دانشجو ذخیره بسیار مهمی برای عرصه پژوهش و تولیدات فرهنگی است. وی خاطرنشان کرد: یکی از تاثیرگذارترین کارها در فضای دانشگاهی، پاسداشت شهدا و کنگره ملی شهدا و راهیان نور و راهپیمایی اربعین است. لازم به یادآوری است که در این مراسم مجازی دکتر علی نجفی نژاد رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دکتر ابوطالب هزارجریبی معاون فرهنگی و اجتماعی، حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا طاهری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی استان حضور و مشارکت داشتند.

دبیر تشکل

07 مهر 1399 - 12:05