جزییات خبرانجمن (انجمن علمي کارآفريني)

برگزاری سلسله نشست های کارآفرینی با حضور آقای عباس برزگر، کارآفرین موفق کشور

در ادامه سلسله نشستهای کارآفرینی، برنامه نشست مجازی کارآفرینی ویژه روز دانشجو با مشارکت دانشجویان و آقای عباس برزگر کارآفرین نمونه کشوری در حوزه اگروتوریسم برگزار شد. در این نشست ابتدا دکتر فروزه ضمن عرض تبریک روز دانشجو به موضوع بسیار مهم کارآفرینی از بستر اکوتوریسم و اگروتوریسم اشاره نمودند و بر ایجاد، تداوم و تعمیق رابطه دانش و عملِ مبتنی بر دانش بومی و رسمی تأکید نمودند. در ادامه آقای برزگر ضمن ارائه مقدمه ای از تجربیات زندگی شخصی خود و بیان طی راه های متعدد و متنوع برای کسب موفقیت به اهمیت آموزش، نظم، احترام به حقوق دیگران و تعامل سازنده با جوامع محلی جهت ایجاد خوداشتغالی و کارآفرینی در حوزه بوم گردی اشاره نمودند. لازم به ذکر است در آغاز این جلسه خانم زهرا برزگر که یکی از جوانترین تور لیدرهای کشور هستند به بیان تجربیات خود پرداخته و در پایان این نشست سوالاتی در خصوص خود اشتغالی و کارآفرینی فارغ التحصیلان در خصوص بوم گردی مطرح شد.

18 آذر 1399 - 08:52