جزییات خبرکانون (کانون قرآن و عترت)

محفل انس با قرآن و تجلیل از فعالان قرآنی دانشگاه

محفل انس با قرآن و تجلیل از فعالان قرآنی و مذهبی دانشگاه، با حضور رئیس و معاونین دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از کارکنان، شنبه، بیست و سوم اسفند ماه در مسجدالنبی (ص)  برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این مراسم با اشاره به اینکه برگزاری جلسات قرآنی یکی از قدیمی‌ترین فعالیت‌ها در کنار فعالیت‌های علمی در دانشگاه است گفت: به همت همکاران و از سالیان گذشته، فعالیت‌های قرآنی در حوزه‌های مختلف دانشگاه به شکل خودجوش برقرار است.

دکتر نجفی‌نژاد افزود: بحث قرآن، ورای از سایر فعالیت‌ها، یک نیاز ضروری برای انسان است و می‌تواند منجر به رشد فردی و نهایتاً رشد جامعه شود.

ایشان همچنین بر بحث آموزش قرآن به فرزندان از سنین پایین تأکید و تصریح کرد: نسل جدید، نسلی متفاوت است و باید از ابزارهای نوین در انتقال آموزه‌های قرآنی به آنان استفاده کرد.

در ادامه مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بر اهمیت قرآن در زندگی انسان تأکید کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین راه‌های رفع مشکلات و معضلات در جامعه، تمسک به قرآن و اهل بیت (ع) است.

وی افزود: انسان با تمسک به قرآن و اهل بیت (ع)، خود را در برابر مشکلات بیمه خواهد کرد.

گفتنی است: در پایان این مراسم از فعالین قرآنی و مذهبی دانشگاه با اهداء لوح و هدایایی تقدیر شد.

دبیر کانون

25 اسفند 1399 - 12:12