جزییات خبرانجمن (انجمن علمي مرتع و آبخيزداري)

نشست تخصصی حکمرانی آبخیزها، الزامات، آسیب شناسی و راه های پیش رو

نشست علمی تخصصی با موضوع "حکمرانی آبخیزها، الزامات، آسیب شناسی و راههای پیش رو" با همکاری مشترک "انجمن مرتع، آبخیز و بیابان"، "انجمن آبخیزداری ایران" و "انجمن مدیریت مناطق بیابانی دانشگاه یزد" به صورت مجازی در نرم افزار  Adobe Connect   برگزار گردید.

تمرکز اصلی این نشست چالشهای مدیریت منابع آب در بخش اجرا و تحقیقاتی- دانشگاهی و پاسخ به سوالات مبهم دراین باره بیان شد. در ادامه به ارائه مباحثی چون چارچوب مفاهیم حوزه آبخیز و حکمرانی آبخیزها و مدیریت آن، سابقه توسعه پایدار در نقش آب و مدیریت حوزه آبخیز در دیگر کشورها و ... در قالب طرح سوالات کلاسیک توسط مدیر نشست و ارائه پاسخ های مرتبط با آنها توسط اساتید پنل نشست علمی پرداخته شد.

در پایان جلسه، جمع¬بندی توسط دکتر نجفی¬نژاد ضمن تشکر از حضور دکترگرشاسبی معاون محترم آبخیزداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، اساتید و حضار شرکت کننده در این نشست علمی افزودند مدیریت مناسب تغییر در رویکردها با توجه به وجود ضعفهای مدیریتی ضروری است و استفاده از  مدل طراحی شده براساس مبانی علمی، مشارکتی با حضور ذی نفعان مختلف و دستگاههای اجرایی طی نشست های مختلف در چند سال اخیر و ارائه بازخوردها در این زمینه لازم است.

27 اسفند 1399 - 09:15